Trouwbedankjes

stroopwafels

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.

Bij ’t Stroopwafelhuisje geef je, je gasten een heerlijke & originele bedankcadeautjes, waar ze lekker van kunnen genieten en een blijvende herinnering behouden door middel van het leuke Hollands cadeau/ bewaar blik.

Wij verzorgen het in een leuk pakket naar uw eigen wensen. Het is al moeilijk genoeg om een leuke, originele bedankjes te zoeken voor de gasten, wij helpen u daar graag bij.

Wat bieden wij aan.

Je kunt kiezen uit vier diverse designs.. De blikken zijn inclusief een pakje stroopwafels van 10 stuks, na het kiezen van de blik en de hoeveelheid ervan, kun je kiezen uit een leuke versierlint (in de kleur naar keuze). (Ook kan er een gluten & lactose vrije stroopwafels pakje in van 8 stuks)

Het blik verpakken we in een doorzichtig cellofaan zakje en die strikken we met de lint naar keuze. Aan de lint bevestigen we jullie persoonlijk bedankkaartje, hiervoor sturen jullie een kort maar krachtige  bedanktekst naar ons toe en deze drukken wij in sierlijke letter voor u af.

Wij zullen een dag voor de grote dag de trouw bedankjes bij u afleveren, wij rekenen hier wel een km vergoeding voor! We zullen 2 dagen voor de grote dag de stroopwafels voor u gaan bakken zodat we de versheid kunnen garanderen. Ook is het mogelijk om gluten/ lactose vrije stroopwafels te nemen in een blik.

Veel plezier met het plannen van jullie bruiloft, en voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met hartelijke groeten,

‘t stroopwafelhuisje

Wil je overheerlijke ambachtelijke stroopwafels, blikken stroopwafels, likeur in huis hebben? Of iemand hiermee verassen? Bestel dan eenvoudig en snel uw producten online in onze drukbezochte webwinkel 

Wilt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen ’t Stroopwafelhuisje? Like dan onze Facebookpagina