BLOG

Naamloos.ljJolanda Lemmen – van der Reek is de trotse oprichter van ’t Stroopwafelhuisje. In deze blog zal alles beschreven worden wat je maar kan bedenken over Stroopwafels & toebehorende. Daarnaast zal ook het succes van ’t Stroopwafelhuisje beschreven worden en hoe ’t Stroopwafelhuisje met zijn ambachtelijke stroopwafels de markt aan het veroveren is. Stroopwafelhuisje heeft als doel om de lekkerste stroopwafels op de markt te brengen  met als doel dat het voor iedereen verkrijgbaar moet zijn. Mocht je aan de hand van de blog artikelen vragen hebben  of heb je andere suggesties en aanbevelingen dan horen wij dat uiteraard graag. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen in ons druk bezochte stroopwafel webwinkel.

foto van T Stroopwafelhuisje.

Handwerk komt nog steeds van pas.

stroopwafelrecept.jpgWie bij ons op de markt stroopwafels komt kopen, weten het liedje al.. Onze stroopwafels in de koelkast bewaren, dan blijven ze langer vers. Er zitten geen bindmiddel en conserveringsmiddelen in onze producten etc.
Maar dit is echt waar! Het is geen kletspraat, wij willen onze klanten deze advies meegeven hoe je ze thuis het beste kunt bewaren. Wij krijgen ook berichten van conculegga’s, met dat moet niet in de koelkast. Maar onze stroopwafels zijn net ietsjes anders dan de andere, en die van ons moeten dat zeker, met liefde worden ze voor u gebakken en wij verwachten dat ze met liefde worden verzorgd en opgegeten.
Want… Hoe worden onze stroopwafels nou gemaakt? Lees meer >>

SINTERKERSTenNIEUW

foto van T Stroopwafelhuisje.Het worden weer gezellige maanden, met donkere en koude dagen. Dit is de periode wat één keer in het jaar in het teken staat van; familie, liefde en saamhorigheid. Even een periode samen met elkaar, genieten van de mooie momenten, lekker eten en elkaars warmte die je in de familie voelt. Echt even samen!

Maar ook is het een periode om je medewerkers te laten zien dat je ze echt waardeert om wat ze voor jou en je bedrijf betekenen. Een extra toonbaarheid voor een bedankje, een compliment en het laten zien wat jou medewerkers voor jou en je bedrijf echt betekenen. Lees meer >>

GLUTEN & LACTOSE VRIJE STROOPWAFELS

Het wordt steeds bekender in de wereld, gluten intolerantie (coeliakie)!

Gluten en lactose vrije stroopwafels t StroopwafelhuisjeEnorm vervelend voor de mensen die deze allergie met zich mee dragen. Sommige kinderen waarbij de allergie vroeg is ontdekt kunnen er overheen groeien, maar vaak heb je het en kom je er niet meer van af! Het is dan opletten geblazen, etiketten goed lezen van de ingrediënten en op internet even extra informatie vinden over een onbekend ingrediënt; bevat het wel of geen gluten?

Ook kan er klachten zijn van een lactose allergie en voor soja..

Wij komen deze mensen sinds 2015 tegemoet met onze stroopwafels in gluten vrije vorm. Naast dat ze glutenvrij zijn, zijn ze ook vrij van lactose en sinds 2017 vrij van soja Lees meer >>

STROOPWAFELS GAAN INTERNATIONAAL

move-your-box-worldwide-t-stroopwafelhuisje-big-businessNaast ons landelijke succes met het veroveren van de markt met onze ambachtelijke stroopwafels, die vrij zijn van E- nummers en andere kunstmatige conserveringsmiddelen krijgen de stroopwafels van ’t Stroopwafelhuisje ook internationaal steeds meer bekendheid. Dit resulteert dat er maandelijks een toename is in de bestelling van pakjes stroopwafels voor onze internationale klanten.

De transport van de stroopwafels zijn bij MYBW in goede handen om de verse ambachtelijke stroopwafels keurig af te leveren bij onze internationale klanten.

Ook de stroopwafelblikken, stroopsoldaatjes, glutenvrije stroopwafels en de stroopwafellikeur gaan in grote getallen naar onze buitenlandse klanten.  Zo zijn er de afgelopen weken meerdere pallets met stroopwafels en andere echte ‘Dutch products’ richting klanten in Amerika en Australië gegaan.

Lees meer >>

Stroopsoldaatjes,ouderwets lekker! 

stroopsoldaatje, traktatie, muizen, school, trakteren, stroop, snoep, soldaatje, ouderwets, Hollands snoep.

Een stroopsoldaatje is een Nederlands traditioneel, ouderwets soort snoep. Net als wijnballen, Jodenvet, zuur- en kaneelstokken, toverballen etc. Vele producten van  vroeger zijn bijna niet meer te koop, soms zie je sommige snoepproducten nog wel terug op de kermis of speciale snoepkraampjes zoals in die van de Efteling. Deze ouderwetse Hollands snoep werden met de hand gemaakt, door de mensen zelf.

Lees meer >>

Stroopwafelkruimels

Snippers, koekkruimels, stroopwafelkruim, kruimels, koeksnippers,

Naast de welk bekende stroopwafels, zijn ook de afgesneden randjes (stroopwafelkruimels) hiervan ook een hot item.. HMMM.. Die heerlijke stukjes wafel, zonder stroop!

De een noemt het kruimelkoek, stroopwafelkruimel, snippers, snipper koek etc. Het heeft veel benamingen.. Wat voor naam je het ook geeft, de stroopwafelkruimels van t Stroopwafelhuisje zijn enorm lekker en altijd vers!

Lees meer >>

Relatiegeschenk en of bedankcadeau

Wij maken van ieTrouwbedankjesder relatiegeschenk en of een bedankcadeau voor u medewerkers op maat. De mogelijkheden hierin zijn groot, en of het nu gaat om 10 relatiegeschenken en of bedankcadeau of 10.000 stuks, bij ons bent u op het juiste adres.

Lees meer >>

Waar is dat feestje?

traktatie 't Stroopwafelhuisje
Wat vele niet weten is dat de Stroopwafels van ’t Stroopwafelhuisje veel worden gebruikt bij feestjes. ’t Stroopwafelhuisje is gespecialiseerd om op diverse manieren een leuk pakketje voor u samen te stellen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden ? Lees dan snel het volgende blok artikel.

Lees meer >>

De Geschiedenis van de Hollandse lekkernij.reuze stroopwafels

Nederland en de Hollandse lekkernij de Stroopwafels zijn bijna synoniem aan elkaar. Maar waar komen deze overheerlijke stroopwafels eigenlijk vandaan? In dit artikel duiken wij terug in de geschiedenis van de Stroopwafels en komen tot een mooie ontdekking

Lees meer >>

De kracht van reflecteren op de stroopwafels

jolanda van t stroopwafelhuisje

Visionair weekje
Ik heb het advies gekregen van mijn man om een ‘visionair weekje’ in te plannen. Dit betekent dat ik één week lang niet actief mag zijn in het bedrijf en vanuit een afstandje de rust en de ruimte moet nemen om terug te kijken op de ontwikkelingen van t Stroopwafelhuisje en hoe de toekomst er verder uit gaat zien.

Lees hier wat de ‘visionair week’ mij heeft gebracht en wil alle klanten uit diepst van mijn hart bedanken voor het vertrouwen in t Stroopwafelhuisje, lees meer >>.

Waar is de gastvrijheid gebleven bij organisaties?

stroopwafels-bedrijven-organisaties-bezorgservice

Waar is de gastvrijheid gebleven bij organisaties? Ik bezoek met enig regelmaat diverse organisaties en dan wordt er netjes gevraagd, lust u iets te drinken. Je krijgt vervolgens netjes koffie en of thee aangeboden maar het koekje ontbreekt bij de meeste organisaties. Wij bieden de lekkerste oplossing aan om de gastvrijheid en service van een organisatie te verhogen Lees meer >> 

Betaal jij je stroopwafels al met Bitcoins, Litecoins of met Verge?

verge-12

Koop jij al je stroopwafels met Bitcoin, Litecoin en VERGE of met een andere cryptocurrency! Wist je dat….. dat wij bij  ’t Stroopwafelhuisje met de tijd mee gaan en ook deze betaalmiddel inmiddels hebben geaccepteerd! Ook wij namens ’t Stroopwafelhuisje bieden wij onze klanten de mogelijkheid om met bitcoins, Litecoin en VERGE of met andere munten te betalen. Lees meer>>

Benieuwd wat de klanten van ons vinden en wat voor cijfer ze ons geven? Lees hier de vele recensies van onze klanten.

Heeft u vragen en of opmerkingen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.