Waar is dat feestje?

Waar is dat feestje?

traktatie 't Stroopwafelhuisje

Trakteren doe je met ’t Stroopwafelhuisje

’t Stroopwafelhuisje is erg creatief in het bedenken van leuke pakketjes, zo maken wij al heel wat jaren mensen blij met een simpel en leuk tastbaar bewaarblik om je stroopwafels in te kunnen bewaren. Dit hebben wij inmiddels uitgebreid naar 5 varianten aan blikken.

Omdat wij weten dat een gift speciaal moet kunnen zijn, er een herinnering aan vast kan zitten. Vinden wij het belangrijk om aan ieder wensen te kunnen voldoen, mocht je nou een cadeau willen geven aan een dierbare die ziek is, gaat verhuizen of gewoon jarig is? Wij willen voor iedereen een cadeau samenstellen naar uw wensen.

Wij leveren ook aan diverse bedrijven leuke kerstpakketten, gift voor speciale dagen zoals; dag van de secretaresse, dag van de juffen, dag van de pedagogisch medewerkers, dag van de vrijwilligers etc. Maar ook relaties geschenken zijn wij in gespecialiseerd of het nu gaat om 10 relatiegeschenken of meer als 10.000 relatiegeschenken bent u bij ons op het juiste adres.

Populair in de pakketjes zijn:
1. Stroopwafellikeur 200ML (40ml of 500ml)
2. Stroopwafel cadeaublik incl. pakje stroopwafels
3. Zakje kruimels met mini stroopwafels

Wij kunnen dit bijpassend presenteren met een; dienblad met een theeglas, theedoos, koffiekopje, mandje met alles erin etc.

Niets is bij ons te gek, heeft u wensen geeft u dat aan ons door. Wij spelen hier graag creatief op in.stroopwafels

Bruidsparen geven steeds meer een HOLLANDS pakketje als TROUWBEDANKJE, zo gaan er veel al onze bekende rode stroopwafel blik incl. stroopwafels 10 stuks ten ronde aan de gasten.

Een dankbare cadeau, met een blijvende herinnering. Wij maken deze speciaal voor u gepast met eigen tekst. Kleur lintje etc.

Heeft u nog vragen of suggesties neem dan vrijblijvend CONTACT met ons op.

Heb jij onze Stroopwafel webwinkel al bezocht? Wist je dat wij bijna dagelijks bestellingen binnen krijgen via www.tstroopwafelhuisjeonline.nl Bekijk ook de vele recensies op de webwinkel van t Stroopwafelhuisje. Wist jij dat, vele klanten een bestelling plaatsen via de Stroopwafel webwinkel om een goede vriend en of familie leden te verassen met de allerlekkerste stroopwafels!

DEEL dit artikel met al je vrienden en familieleden, het delen van de artikel doe je heel eenvoudig door op de Facebookknop te klikken. Uiteraard zien wij je reacties ook graag terug op onze BLOG. Op deze manier breng je vrienden en familie leden op de hoogte van waardevolle informatie en wellicht verrassen ze jouw wel met de lekkerste stroopwafels.

‘t Stroopwafelhuisje verovert de markt!

De Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje veroveren de markt! Wil jij weten aan wie wij onze heerlijke stroopwafels leveren? bekijk dan het volgende artikel ‘t Stroopwafelhuisje verovert de markt’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.