Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje veroveren de internationale markten

Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje veroveren de markt nationaal en internationaal.

De Stroopwafels van ’t Stroopwafelhuisje nationaal:
De ambachtelijke stroopwafels van t Stroopwafelhuisje zijn in Nederland te verkrijgen bij bakkerijen, boerderij winkels, ambulante stroopwafel verkopers en via de online webshop van t Stroopwafelhuisje. Daarnaast zijn de stroopwafels ook te verkrijgen bij diverse weekmarkten, braderieën, evenementen en jaarmarkten. Wat vele ook niet weten is dat ’t Stroopwafelhuisje een veel gevraagd bedrijf is voor deelname aan: bedrijfsfeesten, themafeesten, jubileums en open dagen van; sportclubs, scholen, kinderopvangcentrums, stichtingen en bedrijven. Daarnaast ben je bij ’t Stroopwafelhuisje ook op het juiste adres voor: Promotie doeleinde, kerstpakketten, relatiegeschenken, trouwbedankjes, traktaties en het ondersteunen van jaarlijkse goede doelen en ondersteuning van diverse clubkas acties voor verengingen/ kerken om de clubkas te spekken met de verkoop van pakjes stroopwafels aan deuren.

De Stroopwafels van ’t Stroopwafelhuisje gaan internationaal:
Naast ons landelijke succes met het veroveren move-your-box-worldwide-t-stroopwafelhuisje-big-businessvan de markt met onze ambachtelijke stroopwafels, die vrij zijn van E- nummers en andere kunstmatige toevoegingen die niet in stroopwafels thuis horen. krijgen de stroopwafels van ’t Stroopwafelhuisje ook internationaal steeds meer bekendheid. Dit resulteert dat er maandelijks een toename is in de bestelling van pakjes stroopwafels voor onze internationale klanten. Wij streven erna dat onze ambachtelijke stroopwafels vers geleverd worden bij onze klanten. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van ambachtelijke stroopwafels en wij geloven erin dat ieder bedrijf zich moet bezig houden waar zij goed in zijn. Daarom hebben wij met diverse logistieke bedrijven gesproken en wij zijn tot de conclusie gekomen dat MYBW (Move Your Box Worldwide) de beste logistieke partner is voor ons bedrijf om de overheerlijke ambachtelijke stroopwafels beschikbaar te stellen voor alle internationale klanten. Of wij nu enkele dozen, pallets of containers met  stroopwafels laten verschepen of via vracht- of luchttransport. De transport van de stroopwafels zijn bij MYBW in goede handen om de verse ambachtelijke stroopwafels keurig af te leveren bij onze internationale klanten.

Ook de stroopwafelblikken, stroopsoldaatjes, glutenvrije stroopwafels en de stroopwafellikeur gaan in grote getallen naar onze buitenlandse klanten.  Zo zijn er de afgelopen weken meerdere pallets met stroopwafels en andere echte ‘Dutch products’ richting klanten in Amerika en Australië gegaan.

Wilt u ook de ambachtelijke stroopwafels verkrijgbaar hebben in het buitenland? Neem dan CONTACT met ons op, wij zorgen in samenwerking met onze logistieke partner MYBW dat uw bestelling op de juiste manier aankomt op plaats van bestemming.

Onze stroopwafels worden met liefde gebakken, en ze worden met liefde naar u getransporteerd!

Lees ook dit toffe blogartikel van MYBW met betrekking tot onze stroopwafels

Meer info mail direct naar tstroopwafelhuisje@outlook.com

Woon je in Nederland? Bestel dan snel onze ambachtelijke stroopwafels en overige producten online via de Stroopwafel webwinkel 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.