Waar is de gastvrijheid gebleven bij organisaties??

Vreemd…..

Indien je een horecazaak bezoekt en je bestelt een kop koffie of thee, dan krijg je bij de meeste horecazaken een koekje erbij geserveerd. Uit onderzoek van de Horecava is gebleken, indien er geen koekje bij de koffie en of thee wordt geserveerd in een horecazaak dat de meeste gasten verbaasd zijn dat ze geen koekje bij de koffie en of thee hebben gekregen.

stroopwafels-bedrijven-organisaties-bezorgservice

Waar is de gastvrijheid gebleven bij organisaties? Ik bezoek met enig regelmaat diverse organisaties en dan wordt er netjes gevraagd, lust u iets te drinken. Je krijgt vervolgens netjes koffie en of thee aangeboden maar het koekje ontbreekt bij de meeste organisaties.

Waar is de gastvrijheid gebleven was mijn eerste reactie…

Ik ben van mening dat een koekje bij de koffie of thee standaard aangeboden moet worden voor je medewerkers en met name voor je gasten die je ontvangt in uw bedrijf. Uw gasten nemen de moeite om uw bedrijf te bezoeken, om een gesprek aan te gaan en dan ontbreekt bij de meeste bedrijven een koekje bij de koffie en of thee, persoonlijk vind ik dit een gemiste kans!

Ik ben van mening, biedt standaard een koekje aan, het is aan de medewerkers en of uw gasten of men gebruik maakt van het koekje.

Missie gericht op bedrijven
Mijn missie is; ‘Dat het aanbieden van een heerlijke koekje bij de koffie of thee als onderdeel moet gelden van de gastvrijheid/ ontvangst en service voor de gasten en zijn eigen medewerkers’.

Ik heb momenteel diverse organisaties gesproken, wat blijkt…. dat de meeste organisaties het inzien dat het aanbieden van een koekje, onderdeel zou moeten zijn van de ontvangst/ gastvrijheid. Tot mijn grote verbazing hebben de meeste organisaties direct aangegeven dat ze interesse hebben in de verzorging van de ambachtelijke stroopwafels door t Stroopwafelhuisje.

De lekkerste oplossing, de ambachtelijke stroopwafels van t Stroopwafelhuisje:stroopwafel met koffie tstroopwafelhuisje
T Stroopwafelhuisje staat bekent om zijn ambachtelijke stroopwafels die vrij zijn van kunstmatige kleur,- geur en smaakstoffen. Via een abonnementsmodel bezorgen wij maandelijks ambachtelijke stroopwafels aan uw bedrijf zodat u gasten en uw medewerkers kunnen genieten van een heerlijke verse ambachtelijke stroopwafel bij hun koffie of thee.

U zult zien dat uw medewerkers en uw gasten dit gaan waarderen!

Waarom een abonnementsmodel?
Het grote voordeel van een abonnementsmodel is dat uw bedrijf geen omkijken heeft in de bevoorrading van de heerlijke ambachtelijke stroopwafels. Wij leveren iedere maand op een vaste datum de ambachtelijke stroopwafels aan uw bedrijf. De samenstelling van de pakketten stellen wij in goed overleg met u samen.

Vele bedrijven gingen u voor, doet u ook mee?
Sinds de lancering van mijn missie:

‘Het aanbieden van een heerlijke koekje bij de koffie of thee moet als onderdeel gelden van de gastvrijheid/ ontvangst en service voor de gasten en zijn eigen medewerkers’.

Het aanbieden van een koekje is een klein gebaar, maar kan veel impact hebben op uw medewerkers en de gasten die uw organisatie bezoeken.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Stuur direct een mail naar tstroopwafelhuisje@outlook.com voor meer informatie of vul de onderstaande contactformulier in om contact met ons op te nemen.

 

3 gedachtes over “Waar is de gastvrijheid gebleven bij organisaties??

 1. Goede constatering!

  Wij bezoeken vanuit ons bedrijf; Bright Concept Development en BrightMoments dagelijks diverse organisaties en krijgen zoals je zelf al zegt, zelden een koekje aangeboden bij de koffie of thee.

  Wij sluiten graag aan bij je woorden dat het aanbieden van een koekje bij de koffie of thee een fundamentele onderdeel dient te zijn van de gastvrijheid van organisaties.

  Onze gasten zullen in iedere geval verwent worden met de heerlijke ambachtelijke stroopwafels van t Stroopwafelhuisje.

  Hartelijke groet,

  Mark
  Bright Concept Development & BrightMoments

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat vinden wij nu ook Mark,

  Ik was zeer verbaasd, dat het niet gebruikelijk is bij organisaties indien ze koffie en of thee aanbieden dat er vaak geen koekje bij zit.

  Dit is ook de reden geweest voor het nieuwe concept om bedrijven en organisaties via het nieuwe concept maandelijks te voorzien van heerlijke ambachtelijke stroopwafels zodat ze op zijn minst aan zijn gasten en aan de eigen medewerkers een heerlijke stroopwafel kunnen bieden, die vrij zijn van kunstmatige kleur,- geur- en smaakstoffen, bij ons proef je de puurheid van de stroopwafels zonder toevoegingen.

  Wij zijn enorm trots en blij dat wij en diverse andere organisaties mijn gedachten beamen en nu maandelijkse heerlijke stroopwafels mogen bezorgen, waarbij de klant geen omkijken heeft, wij zorgen ervoor dat maandelijks op een vaste tijdstip de stroopwafels geleverd wordt bij de bedrijven, dit is het voordeel van een maandelijkse abbonomentsmodel, dat uw bedrijf en andere bedrijven er geen omkijken naar heeft, en wij zorgen ervoor dat de bedrijven voorzien worden van ambachtelijke stroopwafels.

  Mail naar tstroopwafelhuisje@outlook.com voor meer informatie.

  Geniet van de stroopwafels.

  Groeten,

  Jolanda en het team van t Stroopwafelhuisje.

  Like

 3. Pingback: ’t Stroopwafelhuisje verovert de markt met zijn Stroopwafels! | Voor de lekkerste Stroopwafels 'Wie verras jij met Stroopwafels'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.