Stroopwafels gaan internationaal

Stroopwafels naar China

Strategische partner in China

Café Zeeland is opgericht door jonge Chinezen die een lange periode in Nederland hebben gestudeerd, gewoond en gewerkt. Zij hebben in deze tijd ervaren hoe groot het verschil is tussen Nederland en China, wat ”gezellig” is en hoe wij in Nederland leven.

Deze mensen zijn weer terug gegaan naar China (Changzhou), en willen het ”gezellige” gevoel van Nederland en Europa betrekken in hun cultuur.
Zij hadden een droom om een eigen café te beginnen, en hebben dit ook vervuld. Ze hebben een echt Nederlands café opgericht in Changzhou (China), zij hebben hier hun kennis en reiservaringen van Nederland en Europa in verwerkt. Een Chinees café met een echt Hollands tintje.

’t Stroopwafelhuisje en het Café Zeeland zijn een samenwerking aangegaan om hun café nog meer Hollandse gezelligheid te geven met de kwaliteit van de echte Goudse stroopwafels. Daarnaast werken Café Zeeland en t Stroopwafelhuisje samen om de Hollandse Stroopwafels de Chinezen markt verder te veroveren. De inwoners van China zullen door middel van een Chinese website Hollandse Stroopwafels en neven producten van T Stroopwafelhuisje kunnen bestellen. De Chinese website zal in samenwerking met Café Zeeland worden opgericht en wordt er samengewerkt met andere specialisten.

Voor meer informatie over de strategische partner van T Stroopwafelhuisje klik hier.

Ook de levering aan Amerika en Australië is een feit; zie dit leuke blogbericht  en wie onze internationale partner is voor de verzending van de stroopwafels,  Klik hier.  Sinds 2017 leveren wij naast China, Amerika en Australië aan nog veel meer landen!

Wilt u ook de typisch Hollandse lekkernij verkopen in het Buitenland?
Ambachtelijke stroopwafels, zonder kunstmatige toevoegingen, en vrij van conserveringsmiddelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een uitgebreide offerte.

Stroopwafels gaan internationaal (export)

Keep smiling, eat a stroopwafel!

’t Stroopwafelhuisje verovert de markt!
De Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje veroveren de markt! Wil jij weten aan wie wij onze heerlijke producten leveren? bekijk dan het volgende artikel ‘t Stroopwafelhuisje verovert de markt’

Betaal jij je stroopwafels met cryptomunten zoals Bitcoin, Litecoin en Verge of met andere cryptocurrency munten??

Wist je dat…. dat wij bij ’t Stroopwafelhuisje met de tijd mee gaan en ook deze betaalmiddel inmiddels hebben geaccepteerd! Ook wij namens ’t Stroopwafelhuisje bieden wij onze klanten de mogelijkheid aan om met Bitcoins, Litecoins, Verge of met andere cryptomunten te betalen. Meer weten? Lees onze blogbericht over cryptocurrency

Een gedachte over “Stroopwafels gaan internationaal

  1. Pingback: ’t Stroopwafelhuisje verovert de markt met zijn Stroopwafels! | Voor de lekkerste Stroopwafels 'Wie verras jij met Stroopwafels'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.