Betaal jij je stroopwafels al met Bitcoins, Litecoins of met Verge?

Betaal jij al stroopwafels met cryptomunten zoals Bitcoins, Litecoins of Verge? 
Koop jij al je stroopwafels met Bitcoin, Litecoin en VERGE of met een andere cryptocurrency! Wist je dat….. dat wij bij  ’t Stroopwafelhuisje met de tijd mee gaan en ook deze betaalmiddel inmiddels hebben geaccepteerd! Ook wij namens ’t Stroopwafelhuisje bieden wij onze klanten de mogelijkheid om met bitcoins, Litecoin en VERGE of met andere munten te betalen.

=> Dankzij een zakelijke relatie en in samenwerking met een consulting bureau hebben wij onze betaal mogelijkheid uitgebreid met het accepteren van onder andere Bitcoins

’t Stroopwafelhuisje Bitcoin (BTC) adres is: 1NrTwHUv94njrQZ7itgLYiiYxC4SiMvq8Q
’t Stroopwafelhuisje Verge (XVG) adres is: D94eAKJrwjbWwB2JMXG5TS5ujGMsL3JTyQ
’t Stroopwafelhuisje Litecoin (LTC) adres is: LW3Vf8CbkgxecpvtHcwamri3gpM6d7ed4h

=> Van één klant in ‘s- Gravendeel hebben wij via ons Bitcoin adres zelf een leuke fooi gekregen omdat wij de moeite hebben genomen om een betaalsysteem met Bitcoin te onderzoeken en te implementeren in ons bedrijf. Bedankt voor je leuke fooi Thomas!!

=> Wat betekent dit nu voor u:
Voor de klanten op de markten verandert er nog niets. Je kan gewoon met contant geld en met de pinpas blijven betalen…binnenkort kan je ook met je wallet betalen aan onze kraam.

Voor particulieren en zakelijke klanten die met Bitcoin of met andere cryptomunten willen betalen bieden wij een dienst aan dat dit mogelijk maakt. Meer weten…. neem contact met ons op!!

=>Laat het ons weten of je zelf ook iets met cryptomunten doet! Wij zijn zeer benieuwd of onze stroopwafel fans al ervaring hebben in de cryptomunten?

Heb jij vragen of wil je suggesties met ons delen? Mail dan aub naar tstroopwafelhuisje@outlook.com

Webwinkel
Heeft u ons webwinkel als een bezocht? Wij zijn de nummer 1 webwinkel van Nederland voor de lekkerste ambachtelijke stroopwafels.

Donatie:
Wil jij een leuke donatie doen voor een van de goede doelen die ’t Stroopwafelhuisje jaarlijkse steunt? Dan ontvangen wij graag een donatie voor het goede doel. Iedere Verge coin draagt bij de ondersteuning van een goed doel. Houdt onze Facebookpagina in de gaten welke goede doelen wij op dit moment steunen.

verge-12

Liefs,

Jolanda en het team van t Stroopwafelhuisje
www.tstroopwafelhuisje.com

Een gedachte over “Betaal jij je stroopwafels al met Bitcoins, Litecoins of met Verge?

  1. Pingback: ’t Stroopwafelhuisje verovert de markt met zijn Stroopwafels! | Voor de lekkerste Stroopwafels 'Wie verras jij met Stroopwafels'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.