Stroopwafelkraam huren

Stroopwafelkraam huren
Wat leuk dat je terecht bent gekomen op onze pagina. Zoals wellicht bij u bekent verovert ’t Stroopwafelhuisje de nationale en internationale markt met zijn ambachtelijke stroopwafels die vrij zijn van kunstmatige grondstoffen. Bij ons proef je hoe een ambachtelijke stroopwafel hoort te smaken.

De geur van ambachtelijke stroopwafels
Wie kan de geur weerstaan van ambachtelijke stroopwafels? Onze stroopwafelbakkers zullen met veel liefde en passie de lekkerste ambachtelijke stroopwafels bakken voor uw bezoekers en of zakelijke relaties.

De verse en ambachtelijke stroopwafels zijn een ware verassing voor bezoekers op een festival, beurzen, bedrijfsfeesten, open dagen, verengingen of een ander tof evenement! Ook bezoekers van kermissen, attractieparken en andere evenementen zullen de geur van onze ambachtelijke stroopwafels volgen tot aan onze kraam! Ook scholen weten de weg naar ’t Stroopwafelhuisje te vinden. Wist u dat wij ook regelmatig worden gevraagd om heerlijke stroopwafels te mogen bakken tijdens openingen van winkels en bedrijven en zelf bij huwelijksfeesten zijn wij met onze verse stroopwafels of onze heerlijke trouwbedankjes een ware attractie. Waar zat u aan te denken? Wij denken graag met je mee om van uw dag een geslaagde dag van te maken!

Professionele verkoopwagen, mobiele stroopwafelunits en vakmanschap
Met onze professionele verkoopwagen, mobiele stroopwafelunits en professionele stroopwafelbakkers hebben wij veel ervaring in een type feest of bijeenkomst tot aan ruime ervaring in de evenementenwereld. Wij denken graag met u mee om uw bezoekers, klanten en of andere belangstellende een geweldige dag te bezorgen.

Met de ervaring en expertise van ’t Stroopwafelhuisje maken wij met onze uitrusting een geslaagde dag van! Want zeg nu eerlijk, uw bezoekers verdienen toch de lekkerste ambachtelijke stroopwafels.

Een stroopwafelkraam of onze verkoopwagen op uw georganiseerde dag zorgt voor een leuke aankleding en leuke gezichten. De geur van onze ambachtelijke stroopwafels op uw locatie brengt tot iets extra’s en biedt u de gelegenheid om uw gasten bijzonder te laten voelen en biedt het tevens een gelegenheid om uw gast aan te spreken.

De geur van onze ambachtelijke stroopwafels zal de bezoekers, gasten of zakelijke relaties leiden naar onze kraam. Bij het nuttige van een heerlijke ambachtelijke stroopwafels biedt het u de uitstekende gelegenheid om op een laag drempellige manier in contact te komen. U moet het zo zien. Iedere verse stroopwafel kan leiden tot 1 nieuw contact.

Bij een tijdige reservering zijn wij in principe in te huren ( 7 dagen per week) in binnen- en buitenland.

Buitenland stroopwafels
Wilt u in het buitenland een evenement of ander leuk activiteit organiseren, informeer naar de mogelijkheden. Ook voor relatie geschenken in het binnen- en buitenland bent u bij ons op het juiste adres!

Waarom ’t Stroopwafelhuisje?
– Wij denken graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken
– Wij ontzorgen u en regelen alles op het gebied van de ambachtelijke stroopwafels
– Wij leveren top stroopwafelbakkers die met veel liefde en passie het vak uitoefenen
– Wij bakken de lekkerste ambachtelijke stroopwafels zonder enkele vorm van kunstmatige grondstoffen, wij gaan voor kwaliteit!
– Wij dragen bij aan de beleving op een locatie!
– Wij zijn bij tijdige reservering 7 dagen per week beschikbaar voor binnen- en buitenland
– Wij gaan ervoor zorgen dat uw bezoekers niet om onze heerlijke stroopwafels heen kunnen, de geur verleid uw bezoekers naar onze kraam.
– Volledige aankleding van assortiment bij onze kraam
– En zo kunnen wij nog meer redenen opnoemen waarom u bij ons op het juiste adres bent.

Vragen en offerte
Zijn er vragen? of wenst u een offerte? Neem dan contact met ons op door middel van het invullen van het onderstaande contactformulier. Of stuur een e-mail naar tstroopwafelhuisje@outlook.com. Wij staan u graag te woord en beantwoordt graag al uw vragen.

“Wij maken van uw evenement een geslaagde evenement van met onze heerlijke ambachtelijke stroopwafels”

Heeft u al trek gekregen in ambachtelijke stroopwafels ? => bezoek dan onze  webwinkel

“Door wie zou jij verrast willen worden met ambachtelijke stroopwafels”? Deel deze of een andere pagina van ’t Stroopwafelhuisje op Facebook, LinkedIn, Twitter of een andere sociale netwerk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s