Franchiseformule

T Stroopwafelhuisje Franchiseformule voor de ambachtelijke stroopwafels

Wil je als stroopwafelbakker door het leven gaan en onze stroopwafelmerk uitdragen over de hele wereld? Of wil je in een specifieke land een stroopwafelmerk opzetten? Dan ben jij bij ’t Stroopwafelhuisje op het juiste adres!

’t Stroopwafelhuisje bekent van de ambachtelijke stroopwafels zoekt franchisenemers die met veel liefde en passie onze ambachtelijke stroopwafels nationaal en of internationaal op de kaart gaan zetten. Sinds onze oprichting heeft ons bedrijf in Breda veel nationale en internationale publiciteit gekregen over onze heerlijke ambachtelijke stroopwafels. De reden van de publiciteit is te vinden in onze heerlijke en verse smaak van de ambachtelijke stroopwafels en de uitstekende service.

’t Stroopwafelhuisje begint een nationaal en internationaal begrip te worden en zijn onze stroopwafels op grote schaal verkrijgbaar. Wij willen met ons bedrijf graag verder groeien en willen onze stroopwafels in Nederland en in het buitenland verder aan de man brengen.

Franchisenemers gezocht voor de Stroopwafels voor de Nederlandse markten

In Nederland zoeken wij met name franchisenemers in midden- en noord Nederland. In de Nederlandse markt zoeken wij ambitieuze personen die met veel liefde en lef het vak als stroopwafelbakker en verkoper willen voortzetten in eigen verkoopwagen(s). Wij zullen samen zoeken naar marken/ evenementen/ braderieën en festivals waar jij met je verkoopwagen kunt staan om de heerlijke ambachtelijke stroopwafels te bakken en te verkopen.

Franchisenemers gezocht voor het creëren van een nieuw stroopwafelmerk voor de buitenlandse markten

Voor de buitenlandse markt zoeken wij ook franchisenemers die in samenwerking met ’t Stroopwafelhuisje in een specifieke land een nieuw merk stroopwafels wilt opzetten, door krachten te bundelen voorzien wij in het buitenland een grote afzet mogelijkheid!

Voorbeeld; stel u wilt Stroopwafels verkopen in Rusland… dan gaan wij samen aan tafel zitten om een merk op te zetten en wij vullen vanuit Nederland de pakjes stroopwafels en u zorgt ervoor dat de stroopwafels in Rusland verkocht kunnen worden. Daarnaast heeft de Franchisenemer in een specifieke land het enige recht om onze ambachtelijke stroopwafels te verkopen onder een specifieke merk.

Wie zoeken wij: 

Of je nu in Nederland als Franchisenemer aan de slag wilt of internationaal, voor alle franchisenemers vragen wij het volgende:

o Passie en liefde voor het bakken en het verkopen van ambachtelijke stroopwafels op locatie. Je stelt alles in staat om door middel van je eigen verkoopwagen het tot succes te maken.
o Klantvriendelijkheid, sociale hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel
o Ondernemer puur sang, je bent niet bang om nieuwe kansen aan te boren en het merk t Stroopwafelhuisje nationaal of het creëren van een internationaal merk op de kaart te krijgen.
o Je stelt alles in het staat om van jouw onderneming een succes te maken
o Je bent leergierig en bezit ondernemende kwaliteiten
o Je hebt financieel een buffer om een eigen franchise onderneming op te starten en om de risico’s te dragen

Wij proberen je zoveel mogelijk te ondersteunen in de vorm van advies en het creëren van opschalingsmogelijkheden. Wij ondersteunen en faciliteren je op terreinen waar je het meeste opzoek naar bent. Echter ben jezelf verantwoordelijk voor het runnen van een je eigen franchise onderneming nationaal of internationaal. Zowel de nationale markt of internationale markten liggen enorme potenties om van jouw franchise onderneming een succes van te maken!

Geïnteresseerd in een Franchise formule van t Stroopwafelhuisje?
Ben je geïnteresseerd in ’t Stroopwafelhuisje en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op door het sturen van een mail naar: tstroopwafelhuisje@outlook.com t.a.v. directie ’t Stroopwafelhuisje. 

De directie van ’t Stroopwafelhuisje werkt samen met een bekent consultancy bureau om de kans op succes te maximaliseren en risico op falen te minimaliseren!

Kortom; ben jij diegene die wij zoeken of ken jij iemand die hier interesse in heeft?

Deel aub deze pagina! Alvast bedankt. 

Hartelijke groet,

Jolanda en het team van ’t Stroopwafelhuisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.