Testimonials

Wij hebben de laatste jaren heel veel klantervaringen mogen ontvangen van onze klanten via de markten, online webwinkel bestellingen, Facebookrecensies en ook klantervaringen uit de zakelijke markt. Uit een vijf sterren beoordeling systeem op Facebook scoren wij bijna een 100% scoren van 4,9 van 5 sterren.

Hieronder een kleine greep uit de klantervaringen die wij onder andere hebben verzameld via e-mail, Facebook en online webwinkel bestellingen.

Recensie stroopwafels, stroopwafellikeur, glutenvrijestroopwafels

Stroopwafels recensie

aanbeveling_stroopwafels_recensie-tstroopwafelhuisje

recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-1recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordelingrecensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-2recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-3recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-4recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-5recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-6recensie stroopwafels-tstroopwafelhuisje-beoordeling-7berichten stroopwafels-tstroopwafelhuisjeberichten stroopwafels-tstroopwafelhuisje-1

Samenwerking

Wij willen t Stroopwafelhuisje bedanken voor de verzorging van 2.000 blikken stroopwafels met een inlayer om het persoonlijke attentie te verhogen voor onze internationale zakelijke relaties.

Patrick – Yaya Brands of Quality Goods

yaya 't stroopwafelhuisjestroopwafel ik hou van holland blik

Kleine greep uit de recensies van de webwinkel

Geplaatst door Marlijn 23-05-2018 | 14.57

Onwijs lekkere stroopwafels & fantastische service. TOP!

Geplaatst door Melissa 13-04-2018 | 11.54

Verrukkelijk de stroopkoeken en stroopwafels van t stroopwafelhuisje…… dit smaak absoluut naar meer!

Geplaatst door winny Schaller 06-04-2018 | 09.44

Ik geniet weer elke keer van uw lactose- en glutenvrije stroopwafels.Het idee om ook lactose- en glutenvrije koekkruimels met stroop te kunnen eten lijkt me hemels Bedankt voor de goede service

Geplaatst door Familie van der Klundert 31-03-2018 | 15.23

Ons paasweekend kan niet meer stuk met de heerlijke stroopwafels Ons familie en vrienden uit het buitenland zijn verzot op jullie stroopwafels!

Groetjes,

familie van der klundert

Geplaatst door Jitske 26-03-2018 | 10.25

We hebben genoten van de heerlijke stroopwafels. Bedankt voor de goede adviezen Jolanda!

Geplaatst door Lorenzo 21-03-2018 | 09.52

Bedankt voor de verzorging van 240 pakjes heerlijke stroopwafels met ons logo erin. Onze klanten en zakelijke relaties vinden de stroopwafels heerlijk. Goede service en de liefde voor jullie vak is duidelijk merkbaar.

Hartelijke groet,

Lorenzo Accountmanager TCH

Geplaatst door Aat 17-03-2018 | 08.40

Wat hebben wij van jullie stroopwafels gesmuld. Zoals je wellicht hebt gezien hebben wij onze volgende bestelling geplaatst. Hopelijk komt onze bestelling binnen.

Aat van Amersfoort

Geplaatst door Hermalien 24-02-2018 | 11.41

Dank voor de goede zorgen Jolanda. De stroopwafels smaken naar meer. Ik ga ervoor zorgen dat de stroopwafels volop verkrijgbaar worden in ons bedrijf.

Fijn weekend verder toegewenst.

Geplaatst door Marijn 08-01-2018 | 17.12

Bedankt voor de snelle service en voor de leuke blikken stroopwafels

Marijn

Geplaatst door Leroy 21-12-2017 | 08.26

Heerlijke kruimels, stroopwafels en stroopsoldaatje.

Bedankt voor de tip om de stroopsoldaatje te laten smelten om kruimels met stroop te creëren. Het was smullen!

Geplaatst door Jitske 10-12-2017 | 10.12

Om te smullen de stroopwafels van t Stroopwafelhuisje. Goede service en de lekkerste stroopwafels.

Groeten uit Friesland

Geplaatst door Familie Zegers 04-12-2017 | 13.47

Dankje wel sinterklaasje en t Stroopwafelhuisje.

Ik ben verwend door de heerlijke sinterklaas pakketje die de collega’s van t Stroopwafelhuisje voor sinterklaas heeft samengesteld. Ze waren VERRUKKELIJK

Geplaatst door Freek 25-11-2017 | 17.41

Via deze weg wil ik Jolanda en haar collega’s bedanken voor het verzorgen van 30 leuke Hollandse Stroopwafel pakketjes. De 30 pakketjes hebben wij de zelfde dag nog doorgestuurd naar onze zakelijke relaties in het buitenland. Uiteraard hebben onze collega’s op kantoor ook een verwenpakket van ons gekregen met jullie heerlijke stroopwafels en speculaasstroopkoeken.

Ook de service en het meedenken van Jolanda sprak ons zeer aan. Dankzij haar hebben wij een fantastische mooie pakket kunnen samenstellen.

Andere organisaties kunnen een voorbeeld nemen aan jullie service en klantcontact.

Hartelijke groet,

Freek
Firma Dessel

Geplaatst door Familie van Doornmale 22-11-2017 | 10.35

Hoi Jolanda,

Ik wil je bedanken voor de SUPER SERVICE & HEERLIJKE STROOPWAFELS Ze smaken echt super en dat smaakt echt naar meer! Ook de stroopsoldaatjes vind mijn zoon enorm lekker.

Bedankt voor alle goede zorgen.

Met vriendelijke groet,

Familie van Doornmalen
Ps. ik ga nog contact opnemen voor de kerstpakketjes

Geplaatst door Johan 15-11-2017 | 15.30
Heerlijke kruimels bestelt… en de speculaasstroopwafels smaken ook heerlijk en uiteraard gaat het likeurtje hier bij de koffie er altijd in Bedankt.

Geplaatst door Familie Buijsen 02-11-2017 | 08.58

Het was lang zoeken, maar onze dochtertje en onze tegenover buurman zijn zeer te spreken over jullie ambachtelijke stroopwafels en de glutenvrije stroopwafels en glutenvrije kruimels.

Wij willen Jolanda en haar team bedanken voor het beantwoorden van al onze vragen en de volgende bestelling kunnen jullie binnenkort weer verwachten

Liefst namens familie Buijsen en de tegenover buurman

Geplaatst door Joyce 24-10-2017 | 10.13

Wij hebben ons pakketje gisteren ontvangen en ze smaken heerlijk. Wat zijn deze stroopwafels smaakvol. Ik begrijp heel goed waarom mijn vrienden jullie aanbevelen.
Wij bestellen binnenkort weer een voorraadje

Liefs,
Joyce van Hees

Geplaatst door Linda 20-10-2017 | 13.28
Jammie… t Stroopwafelhuisje, het Hollandse pakket met stroopwafels zijn hier goed in de smaak gevallen. Leuk dat wij nu ook kunnen sparen met de spaarkaart! Wij gaan zeker vaker bestellen

Groeten,
Linda Boskamp

Geplaatst door Liesbeth 14-10-2017 | 08.21

Heerlijke glutenvrije stroopwafels, deze week bestel ik weer een pakketje

Geplaatst door Aat 28-09-2017 | 09.58

Top service, top stroopwafels, kortom t Stroopwafelhuisje is top!

Vriendelijke groet,

Aat

Geplaatst door Familie Jacobs 19-09-2017 | 15.55

Wij zijn gek op stroopwafels, maar deze stroopwafels zijn geweldig. Met oprecht hebben wij nog nooit zo lekkere stroopwafels gegeten. Mijn familie en vrienden informeerde direct waar je deze stroopwafels kunt kopen.

Ik plaats binnenkort een nieuwe bestelling en bestel dan ook direct voor mijn familie en vrienden. Deze stroopwafels zijn echt onwijs lekker.

Iedere verkoper zou deze stroopwafels in hun assortiment moeten nemen, en weg met de fabrieksstroopwafels, die zijn iets duurder maar smaakt 100 x lekkerder.

#Aanrader #Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje zijn de best

Groeten uit het mooie zeeland

Geplaatst door Dionne 13-09-2017 | 07.01

Heerlijk de glutenvrije stroopsoldaatjes en glutenvrije stroopwafels voor mijn kinderen.
Ik zelf mag wel heerlijk genieten van de normale ambachtelijke stroopwafels.

Top service en top STROOOOOPWAFELS

Geplaatst door Germaine 06-09-2017 | 00.07

ik heb in mij vakantie een dagje den bosch gedaan en daar op de markt heb ik de gluten en lactose vrije stroopwafels gekocht ik vond ze geweldig

Geplaatst door Familie Kruijse 05-09-2017 | 14.02

Heerlijke Glutenvrije stroopwafels. Mijn zoon en buurvrouw vinden ze onwijs lekker. Wij gaan ze nu vaker bij jullie bestellen.

Ps. Leuk dat briefje bij de bezorging.

Hartelijke groet,

Familie Kruijse en de buurvrouw

Geplaatst door Liesbeth 22-08-2017 | 15.20

De suikerarme stroopwafels zijn hier goed in de smaak gevallen!

Bedankt voor de heerlijke suikervrije stroopwafels en goede service, je persoonlijke berichtje vinden wij zeer leuk.

Liesbeth van Amersfoort

Geplaatst door Julia Schriks 08-08-2017 | 13.58

😇Ze waren echt lekker.

Bedankt voor de goede service het handgeschreven briefje met vries advies. Top

Geplaatst door Peter-Jan 08-08-2017 | 13.51

We (L) Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje.

Wederom een verwen pakket binnengekregen voor al mijn vrienden en familieleden. Wij gaan er weer van smullen.

Wij willen Jolanda en haar team bedanken voor de geweldige stroopwafels en de top service.

Groeten,

Peter- Jan

Geplaatst door Francien Jansen 30-07-2017 | 16.33

Bonjour, Hallo Jolanda en het team van t Stroopwafelhuisje. De pakjes stroopwafels en bakjes kruimels hebben heerlijk gesmaakt hier in Zuid Frankrijk. Een lokaal winkeltje neemt volgende contact op om een bestelling te plaatsen. De inwoners zijn er dol op. Heb de email adres van t Stroopwafelhuisje doorgegeven zodat jullie contact hebben aankomende week. Zo zie je maar weer, jullie leveren TOP KWALITEIT, de stroopwafels uit de supermarkten kunnen niet op tegen jullie verse stroopwafels. Binnenkort kan je weer een bestelling verwachten. Groeten Francien Jansen

Geplaatst door Marleen 05-07-2017 | 16.50

Bedankt voor de blikken stroopwafels, Top service en de stroopwafels smaken heerlijk! Bedankt voor de service Jolanda. Groeten, Marleen

Geplaatst door Judith & Patricia  19-06-2017 | 16.44

Mijn dochter vinden de glutenvrije stroopwafels heerlijkkkkkkkk! Wij bestellen jullie glutenvrije stroopwafels vaker Liefst Judith en Patricia

Geplaatst door Justien  14-06-2017 | 12.56

Bedankt voor de 150 blikken stroopwafels verpakt in een cellofaanzakje met een Hollands klompje en kleine fles likeur. Onze buitenlandse relaties vonden dit presentje helemaal te gek. Hartelijke groet, Justien van trading company

Geplaatst door Buitenschoolse Opvang  07-06-2017 | 08.39

Bedankt voor het bezorgen van de 25 kilo overheerlijke stroopwafelkruimels. Groeten, Buitenschoolse Opvang Den Bosch

Geplaatst door Monique  24-05-2017 | 09.01

Super Stroopwafels en Super service! De 40 pakjes stroopwafels zijn zo op onder familie en vrienden. Met vriendelijke groet, Familie Kruithof

Geplaatst door Lisa van dijk  19-05-2017 | 21.52

Bedankt voor jullie bericht op de glutenvrije pagina, ik heb direct 6 pakjes glutenvrije stroopwafels bij jullie besteld. Kan niet wachten om direct te smullen van de glutenvrije stroopwafels, lees alleen maar zeer positieve reacties over jullie glutenvrije stroopwafels en uiteraard de gewone stroopwafels.

Geplaatst door Josefien  19-05-2017 | 11.01

Jammie, De heerlijke stroopwafels hebben wij gisteren goed ontvangen. Bedankt voor de heerlijke stroopwafels en de goede service.

Geplaatst door Patrica  16-05-2017 | 13.58

Heerlijke kruimels en mini stroopwafels van t stroopwafelhuisje, top service!

Geplaatst door Mark  11-05-2017 | 16.03

De stroopwafels smaken overheerlijk. Een echte aanrader voor iedereen. Binnenkort bestellen wij een nieuwe voorraad Groeten familie de Jong

Geplaatst door Daniel  09-05-2017 | 21.56

Bedankt voor de verzending van de 45 pakjes stroopwafels, deze pakjes stroopwafels gaan overmorgen mee naar Frankrijk…. Jullie stroopwafels zijn onwijs lekker, en wij zullen in de toekomst vaker bestellen via de webshop. Bedankt voor de goede service en duidelijke communicatie via de mail. Met vriendelijke groet, Familie Hartman

Geplaatst door Liesbeth  08-05-2017 | 20.06

Mijn moeder is enorm blij met de suikervrije stroopwafels van ’t stroopwafelhuisje. Goede service! Hartelijke groeten, Liesbeth uit Alkmaa

Geplaatst door Micheal & Kim  02-05-2017 | 15.42

In een woord…….. Fantastisch, Onze dag- en avondgasten vonden de trouwbedankjes geweldig! De communicatie, het meedenken, en het prachtig verpakken van de trouwbedankjes is bewonderingswaardig. De 120 trouwbedankjes zagen er fantastisch uit, de cellofaanzakjes, met lint en een hartje plus onze persoonlijke tekst van de bruidspaar maakte het compleet. Namens het bruidspaar willen wij t Stroopwafelhuisje bedanken en met name Jolanda voor het meedenken en het bakken van de heerlijke stroopwafels en het leuk verpakken van de trouwbedankjes, klasse! Jullie hebben veel mensen gelukkig gemaakt met de stroopwafels. Jammer, dat wij hier geen foto van onze trouwbedankjes kunnen uploaden zodat andere de trouwbedankjes ook had kunnen bewonderen. Liefs de kersverse bruidspaar Micheal & Kim

Geplaatst door Lisette  01-05-2017 | 10.35

Op Koningsdag hebben wij heerlijke stroopwafels gekocht, mijn vrienden en familieleden willen allemaal graag de stroopwafels bestellen. Zojuist een grote bestelling gedaan voor al mijn vrienden en familieleden. Kunnen niet wachten dat onze bestelling binnen is. Groeten vanuit Dirksland namens familie Beenakker

Geplaatst door Caroline  24-04-2017 | 14.05

De kids specials pakketjes zijn leuk, mijn zoontje is er helemaal gek van. #Aanrader Liefs, Caroline

Geplaatst door Theo 18-04-2017 | 12.49

Bedankt voor de service en de snelle medewerking om 35 kilo kruimels af te leveren in Breda. Groeten, Theo

Geplaatst door Hass international bv  13-04-2017 | 15.26

Dag T Stroopwafelhuisje, Wij willen jullie bedanken voor de verzorging van 50 paaspakketjes voor onze zakelijke relaties. Wij weten zeker, dat de stroopwafels, likeur en de paaseieren in de smaak zullen vallen. Met vriendelijke groet, Hass international

Geplaatst door Carla 05-04-2017 | 14.32

Bedankt voor de flessen likeur en de bakjes kruimels. De kruimels en de flessen likeur worden mooi verwerkt in een leuke cadeaupakket. Liefs, Carla

Geplaatst door Patrick  28-03-2017 | 18.20

Nu snap ik waarom jullie stroopwafels zo geliefd zijn. Ze smaken echt overheerlijk! Voor mij nooit meer supermarkt stroopwafels. Groetjes namens familie van der Zande

Geplaatst door Gert-Jan  20-03-2017 | 13.38

Hoi T Stroopwafelhuisje, Bedankt voor de lekkere stroopwafels, ze zijn zeer goed in de smaak gevallen hier. De mini stroopwafels zijn zeer ideaal voor onze klanten op bedrijf om een stroopwafel te geven bij de koffie en of thee. Binnenkort zullen wij weer stroopwafels bij u bestellen. Met vriendelijke groet, Gert-Jan

Geplaatst door Theo Bosman  14-03-2017 | 12.54

Stroopwafels zijn hier goed in de smaak gevallen Groetjes Theo Bosman

Geplaatst door Bart Thijsen  13-03-2017 | 16.33

Onwijs bedankt dat wij de bestelling van de stroopsoldaatjes aan de deur konden ophalen, onze dochter heeft de stroopsoldaatje kunnen uitdelen aan al haar klasgenoten. Groeten Bart

Geplaatst door Eric van Looi  07-03-2017 | 08.42

De stroopwafels smaken Heerlijk! Bedankt voor de goede services en de heerlijke stroopwafels. Met vriendelijke groet, Eric van Looi

Geplaatst door Simone  03-03-2017 | 09.48

Bedankt voor de levering van de 5 verschillende soorten blikken stroopwafels. De Ik hou van Holland (rode blik) & Retro blik hebben wij zojuist nog 4 van besteld want familieleden willen ook zo mooie blik op de keukentafel hebben. Wij zien de bestelling morgen wel verschijnen. Bedankt voor alles. Groetjes namens de hele familie van de Laar.

Geplaatst door Kevin  01-03-2017 | 09.53

Bedankt voor de heerlijke stroopwafels. Mijn opa en oma vinden ze enorm lekker en wij natuurlijk ook.  Opa heeft al gezegd als het vaderdag is wilt hij ook weer pakjes stroopwafels. Uiteraard hoeft opa niet te wachten tot vaderdag maar krijgt hij binnenkort weer verse stroopwafels. Bedankt voor alles t Stroopwafelhuisje Groetjes Keven van Doorsmalen

Geplaatst door Mariska Benners  20-02-2017 | 12.17

Super service. De 50 pakjes stroopwafels hebben wij zojuist ingepakt en vertrekken vanavond naar onze familie en vrienden in Canada, daar zullen ze weer goed in de smaak vallen. Bedankt en tot de volgende ronden.

Geplaatst door Jasmine  17-02-2017 | 14.39

Bedankt voor het versturen van de heerlijke stroopwafels en de 30 bakjes koekkruimels, de koekkruimels zijn goed in de smaak gevallen op school. Mijn zoontje zag bij binnenkomst na school de stroopwafels weer op tafel staan en moest er direct eentje van hebben hahaha……. Heb nog een leuke foto gestuurd van de traktatie op school. Enorm bedankt voor de snelle service……………. en wat zijn deze stroopwafels….. Heerlijk zeg! Groetjes Jasmine

Geplaatst door Harry  14-02-2017 | 19.26

Beste ’t Stroopwafelhuisje, Mijn vriendin (nu verloofde), is ontzettend gek op stroopwafels! Voor jullie stroopwafels kan ik haar altijd verblijden en zelfs ervoor wakker maken . Nu heb ik haar helemaal versteld doen staan, ik heb haar vandaag niet alleen verrast met jullie lekkere stroopwafels. Maar ik heb dit keer het I love Stroopwafel blik bij jullie besteld, met een vers pakje stroopwafels erin, en ze was hier al helemaal gelukkig mee! Geen gedoe met chocolade of bosje bloemen op 14 februari. Verklaar je liefde met stroopwafels! Heerlijke verse stroopwafels, die doen het goed! En als kersje op de stroopwafel, heb ik een verlovingsring boven op het pakje gelegd, en haar ten huwelijk gevraagd.. Of ze nou jaa zei vanwege de stroopwafels haha.. Nee, wij zijn dol gelukkig. En zullen volgend jaar onze trouwbedankjes zeker bij jullie bestellen. Tot ziens, en we bestellen binnenkort weer nieuwe stroopwafels Ze zijn onweerstaanbaar lekker.. Groeten. Harry

Geplaatst door Sanne  27-01-2017 | 17.10

Vanochtend overheerlijke verse gluten en lactose vrije stroopwafels opgehaald.. Echt een top service, ik woon in Prinsenbeek en vroeg naar de mogelijkheden om het op te halen. Het was mogelijk om bij het woon- werk adres de stroopwafels op te halen. Vanwege hygiëne worden er geen klanten toegelaten bij de bakkerij, en dat vind ik al helemaal top. De stroopwafels zijn goedkoper (€3,95) en lekkerder dan van C. Ik ben zeker fan.. Een echte aanrader voor de mensen die net als ik geen gluten & lactose mogen eten.. Ze komen vanaf 1 maart, iedere woensdag op de markt in het W.C. van Tuinzicht staan.. Ik heb het in mijn agenda geschreven.

Geplaatst door Jorien  27-01-2017 | 16.20

Bedankt voor het versturen van het leuke pakketje met blik stroopwafels, stroopwafellikeur en receptenlijst. Groetjes Jorien

Wij namens het team van t Stroopwafelhuisje zijn enorm trots wij dat veel leuke recensies en berichten ontvangen van onze klanten. Het geeft ons een enorm trots gevoel dat wij dagelijkse vele mensen mogen blij maken met een ambachtelijke verse stroopwafel die vrij zijn van kunstmatige geur,- kleur en smaakstoffen. U proeft bij ons hoe een stroopwafel moet zijn zonder kunstmatige stoffen erin verwerkt!

Wilt u niet onnodig in de rij staan?? drukte bij de kraam bij t stroopwafelhuisje

Bestel dan je verse stroopwafels en overige producten eenvoudig online via onze webwinkel

WEBWINKEL

Hopelijk kunnen wij na uw bestelling binnenkort een leuke recensie van u ontvangen 🙂

Mocht u verder nog vragen en of opmerkingen hebben mail dan naar tstroopwafelhuisje@outlook.com

Ps. vergeet ook niet lid te worden van onze facebookpagina om op te hoogte te blijven van het laatste nieuws FACEBOOK T STROOPWAFELHUISJE

 

 

 

De Stroopwafels van t Stroopwafelhuisje veroveren de markt! Wil jij weten aan wie wij onze heerlijke producten leveren? bekijk dan het volgende artikel ’t Stroopwafelhuisje verovert de markt’

Kijk bij onze producten naar ons assortiment: producten

Ook maken wij leuke stroopwafelpakketjes deze zijn leuk om cadeau te geven: relatie geschenken

Wist u dat het geven van stroopwafels steeds populairder wordt om te geven als trouw bedankje?? Trouw bedankjes

Alles kan bij ’t Stroopwafelhuisje, neem vrijblijvend contact met ons op. Of neem alvast een kijkje in ons webshop en bestel onze verste stroopwafels vanuit uw stoel.

Wilt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen binnen ’t Stroopwafelhuisje? Like dan onze Facebookpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s